fbpx

Hvornår må børn sidde i ladcyklen?

black iron horse ladcykel

Ladcykler er designet til at transportere en bred vifte af passagerer og varer. Derfor kan du også trygt og forsvarligt tage børn og babyer med i ladet på din ladcykel. Der er ikke nogen aldersgrænse for, hvor gammel barnet skal være før, du kan tage barnet med på tur. Det betyder, at selv babyer på 0 måneder kan komme med i ladet.

Uanset alderen på dit barn, må du gerne transportere dem i ladcyklen

Alle børn og babyer må som udgangspunkt gerne køre med i ladcyklen, så længe du følger de almindelige regler for cykler og elcykler:

  • Dit barn skal kunne sidde i cykelladet og være forsvarligt spændt fast med en sele: Barnet må ikke sidde løst i cykelladet. Derudover kan det være en god ide at sikre sig, at barnet ikke kan få sine fingre i klemme i hjulet. 
  • Du må gerne have et barn bagpå ladcyklen i en cykelstol: Også selvom du har børn i ladet. 
  • Føreren af ladcyklen skal være mindst 15 år gammel, hvis personen skal køre med børn i ladet. 
  • Føreren af ladcyklen skal have fuld kontrol over cyklen og skal kunne vise tegn uden at blive forhindret. 

Hvis du har spørgsmål til reglerne for ladcykler, så er du velkommen til at kontakte os

Sådan transporterer du din baby i en ladcykel

Når du skal have din baby med i ladcyklen, så anbefaler vi, at du monterer en indsats, som fungerer lidt ligesom en autostol. Den sikrer nemlig, at din baby kan sidde sikkert i ladet, selvom babyen ikke selv kan holde sig siddende. Stolene kommer i to størrelser, en der passer til babyer mellem 0-9 måneder, og en der er beregnet til babyer og børn mellem 9-18 måneder. Det anbefales, at man ikke tager cykelhjelm på babyer, fordi de ikke kan sidde op og holde deres eget hoved. 

Har du brug for hjælp?

Du er altid velkommen til at kontakte os fra Black Iron Horse, hvis du har spørgsmål til vores cykelabonnementer, eller har brug for råd og personlig vejledning til, hvilken ladcykel der matcher dine behov. Du kan ringe til os på +45 3331 3027, skrive en mail: hello@blackironhorse.com, eller kontakte os via vores kontaktformular, så vender vi tilbage til dig. Indtil da kan du finde svar på de oftest stillede spørgsmål her.

Share:

Black Iron Horse

Table of Contents

Related Posts

black iron horse ladcykel

Hvornår må børn sidde i ladcyklen?

Ladcykler er designet til at transportere en bred vifte af passagerer og varer. Derfor kan du også trygt og forsvarligt tage børn og babyer med i ladet på din ladcykel. Der er ikke nogen aldersgrænse for, hvor gammel barnet skal være før, du kan tage barnet med på tur. Det betyder, at selv babyer på

Happy bike leasing

Må voksne sidde i en ladcykel?

Ladcykler er designet til at kunne transportere lidt af hvert, både dyr, mennesker og ting. Voksne må derfor gerne sidde i ladet på en ladcykel, dog skal man som altid sikre sig, at det man transporterer sker under forsvarlige forhold. Der er flere forskellige modeller, og derfor er det en god ide at være opmærksom

Scroll to Top