fbpx

Klar til at oprette dit abonnement?

Har du besluttet dig for at få en af vores fantastiske
el-ladcykler på abonnement? 

Så opret din aftale ved at udfylde formularen via knappen her.

ladcykel på abonnement

PONY - leasing pris
POLLY - leasing pris
Pony i fart

Få det fulde overblik over vores abonnementløsning

Vil du opleve fordelene ved ladcykel på abonnement?

Udfyld formularen, så kontakter vi dig, for en uddybende samtale.
Du er også altid velkommen til selv at kontakte os på tlf: 33313027 eller sende en mail til: hello@blackironhorse.com

Book en uforpligtende prøvetur og oplev friheden

Black Iron Horse logo

Find din nærmeste forhandler

Vi udbygger vores forretning, og hver dag kommer der flere forhandlere til. Se om der er en forhandler i din by som udbyder vores cykler på abonnement på kortet her.

De konkrete butikker i de forskellige byer fremgår af formlen når du udfylder den via knappen i bunden af denne side.

FAQ

Generelt

 1. Du udfylder formlen på vores website og kort tid efter modtager du en e-mail som starter det endelige oprettelses flow(Mailen kan i ende i spam, så husk at tjekke din spam mappe).

   

 2. Når vi har modtaget en underskrevet kontrakt fra dig, sender vi en mail med anmodning om tilmelding til MobilePay abonnement.

 3. Når MobilePay abonnementet er accepteret, sætter vi cyklen i produktion, og du kan forvente der går 5-10 hverdage før du har cyklen. Du kan i MobilePay appen gå til Aktiviteter –> Faste betalinger – og se dine aktive abonnementer. 

 4. Når cyklen så er klar til udlevering, opkræves du forudbetaling for; Leasing for resten af måneden + oprettelsesgebyr + evt. ekstraudstyr.

  1. Beløbet trækkes automatisk via MobilePay aftalen 2 dage efter fakturadato.

  2. Du skal sikre at din MobilePay er tilknyttet et aktivt betalingskort og at der er dækning på kontoen.

 5. Din månedlige leasingydelse faktureres herefter forud. Fakturaen sendes den første hverdag i måneden og beløbet trækkes 2 dage efter fakturadato.

Du kan altid spørge om en aktuel pris på den ladcykel du har abonnement på. Der vil på det konkrete tidspunkt blive lavet en vurdering af brugtprisen.

Ladcyklen kan køre 20 / 40 / 60 km på en fuld opladning. Det er påvirkeligt af vind, last i kassen, temperaturen generelt samt selve ruten du kører. En fuld opladning tager 4-6 timer.

Leveringstiden er 5-10 hverdage fra accept af betalingsaftale.

Cyklen passer til ca højde fra 150 – 205 cm

Ja, du må godt cykle uden for byen på stier og veje der tillader cykling.

Alle ladcykler har installeret en GPS sådan at både du som bruger, og vi som ejer, kan se hvor ladcyklen befinder sig. GPS’en er skjult i cyklen.

POLLY – 2, som er vores store model med bænk  og 5-punktsseler til 2 børn.

POLLY – FAMILY, som er vores rummelige model med pude i ryg og bund, så der er plads til hele familien.

PONY – 2, som er vores mindre model med bænk og 5-punktsseler til 2 børn

PONY – FAMILY, som er vores mest kompakte model med pude i ryg og bund, så der er plads til hele familien.

Ladcyklen bliver leveret i tilgængelige farver på det pågældende tidspunkt. Du kan derfor ikke selv vælge farve.

Vi leverer “Ladcykel på abonnement” – Det betyder at du kan have et abonnement på din ladcykel, lige som du måske har det på dit telefonabonnement. Med en binding på 6 måneder. Har du pludselig ikke behov for ladcyklen længere, kan du levere den tilbage igen efter bindingsperioden.

Forsikring

Forsikringen dækker ladcyklen, hvis den bliver stjålet, hvis ladcyklen er korrekt låst og fastgjort. Når ladcyklen ikke er i brug, skal den fastlåses til et solidt stationært objekt.

Ladcyklen er vores ejendom. Black Iron Horse skal straks informeres om, at Ladcyklen er bortkommet,  så anmelder vi tyveriet til politiet.

I tilfælde af tyveri, skade eller bortkomst  opkræves brugeren 2500 kr.

Du skal have en indboforsikring. I en indboforsikring er der også automatisk en ansvarsforsikring, som dækker skader du selv er skyld i. Din eksisterende indboforsikring for din lejlighed eller dit hus er tilstrækkeligt. Læs mere om ansvarsforsikring her.

Stil den sikkert når du ikke bruger den. Gerne skjult og fastgjort evt i garage, cykelrum eller gård.

Betaling & Abonnement

Vi har som udgangspunkt betaling via Mobile Pay – Ønsker du at betale med VISA / MASTER CARD tillægges månedlig faktureringsgebyr på 15 kr.

Det koster 3000 kr i oprettelsesgebyr lige meget hvilken model du vælger. Oprettelsen refunderes ikke.
Det dækker blandt andet over administrationen ved oprettelsen, kredittjek i RKI samt forsikrings registreringer. Alle kunder registreres med den pågældende cykel’s stelnummer samt cyklens ekstraudstyr og GPS nummer.

Abonnementerne koster : 

POLLY 999 kr/md.

PONY 899 kr/md.

Ekstra udstyr som fx ekstra sæder kan tilkøbes for et engangsbeløb som betales sammen med oprettelsesgebyret. Du kan se de enkelte priser på tilbehør i formlen, når du bestiller dit abonnement. Disse refunderes ikke ved opsigelse.

Du er bundet til dit abonnement i 6 mdr. – Dvs du kan opsige efter d. 5 måned med 1 måneds opsigelse.

Ønsker du at opsige dit abonnement? Så skriv til hello@cykelabonnement.dk med dit fulde navn og kundenummer samt hvorfor du ønsker at opsige.

Skriv til os i denne formularen på kontaktsiden her: https://blackironhorse.com/kontakt-os/ 

Ladcyklen er ikke nødvendigvis fabriksny, men kan være brugt, og i det tilfælde garanterer Black Iron Horse, at sliddelene har mindst 80% af de respektive levetid tilbage.

Kontrakten er bindende, du har derfor kun de sædvanlige 14 dage til at fortryde dit køb når du har underskrevet.

Din fortrydelsesret bortfalder dog hvis et eller flere af følgende punkter er gældende:

 1. Cyklen er special fremstillet efter kundens ønsker(dette omfatter typisk babysæder, ekstra sæder og kædeskærme)
 2. Cyklen er udleveret og taget i brug.

Service

Det service som er inkluderet vedrører ladcyklens generelle vedligehold. Ikke sliddele, som nævnt i kontrakten, dvs en punktering er ikke dækket. Det er egen betaling.

Ladcyklen skal serviceres dér hvor du har fået den udleveret. – Er der tale om fx en punktering, kan du eventuelt få det udbedret hos din lokale cykelsmed.

Bemærk, hvis du erstatter slange/dæk med et produkt af en ringere kvalitet, vil du blive opkrævet for dette når du afslutter dit abonnement.

Black Iron Horse udfører vedligeholdelse og service af Ladcyklen, uden beregning.

Service skal foretages efter, at Ladcyklen har kørt 250 km, derefter 2.000 km, og derefter for hver 1.000 km, som Ladcyklen har kørt, og såfremt førnævnte serviceintervaller ikke overholdes, vil der blive et gebyr ved indlevering.

Når du har et abonnement på en ladcykel hos os, skal du sørge for, at ladcyklen altid er i brugbar stand og ikke udsættes for yderligere forringelse end den, der fører af almindeligt slid og ælde.

Du skal derfor vedligeholde og forny sliddele på Ladcyklen, herunder men ikke begrænset til:

Dæk
Slanger
Bremseklodser
Bremseolie
Kæde
Tandhjul
Bremse skive

Som eksempel skal du selv betale for de punkteringer du måtte have.

Klar til at oprette dit abonnement?

Hvis du har besluttet dig for at få en af vores cykler på abonnement, skal du bare oprette dig ved at udfylde en enkelt formular. 

Abonnement på ladcykel

Kom på farten på en bekvem og bæredygtig måde med vores el-ladcykler på abonnement. Hos BLACK IRON HORSE får du ikke kun en cykel, men en komplet transportmulighed med forsikring og regelmæssig service inkluderet. Med kort bindingsperiode på blot 6 måneder og konkurrencedygtige priser på populære ladcykel-modeller får du friheden til at tilpasse din cykeloplevelse. Opret nemt et abonnement hos os her eller book en gratis prøvetur og oplev friheden ved at have en el-ladcykel på abonnement. Skift gear og nyd en ny transportmåde!

Polly og Pony - vores mest populære ladcykel modeller

Med et abonnement kan du vælge mellem vores to mest populære modeller – PONY og POLLY. Begge modeller har sikre og komfortable features såsom sikkerhedsseler, integrerede lygter for og bag, cykelkasse i genanvendt plast og hydrauliske bremseskiver for optimal sikkerhed.

POLLY-serien er vores mest rummelige designmodel, og har plads til alt fra 2 til 6 børn samt last. POLLY til to, tre og fire børn henvender sig især til børnefamilier, hvorimod POLLY til 6 børn er populære i institutioner.

PONY-modellen er vores mest kompakte design, men har stadig plads til både to mindre børn, et par større børn, en voksen eller en hund alt efter modeltype. PONY-modellen henvender sig til dig, der ønsker en super kompakt ladcykel til fx bykørsel.

Hvad er fordelene ved abonnement på en ladcykel?

Der er mange fordele ved at abonnere på en ladcykel, som kan hjælpe dig med at slippe bekymringerne og komme godt afsted:

 • Fleksibilitet og økonomisk fordel: Abonnementer giver dig fleksibilitet, da du kan prøve en ladcykel i en kortere bindingsperiode uden at forpligte dig til ejerskab. Det gør det også lettere for dig at få adgang til en ladcykel uden at skulle lægge en stor sum penge på én gang.
 • Forsikring og service inkluderet: Med et abonnement er cyklen både forsikret og inkl. service, så du undgår uforudsete meromkostninger. Du skal kun betale for sliddele – se eventuelt mere herom i vores Q&A.
 • Opdaterede og sikre modeller: Med et abonnement er du altid garanteret sikkerhedsgodkendte samt de nyeste modeller på markedet.

Kom nemt rundt på bæredygtig vis

En el-ladcykel er en perfekt måde at investere i en mere bæredygtig transportform. Med en el-ladcykel er du mere tilbøjelig til at hoppe på pedalerne frem for i bilen, da cyklens elmotor giver dig det boost, du har brug for. Ved at indgå i en abonnementsordning, understøtter du også produktion af færre materialer, da cyklerne kan genbruges, samtidig med at du fremmer den grønne omstilling.

Book en gratis prøvetur på vores el-ladcykler

Hvis du er nysgerrig på, hvorvidt en ladcykel er noget for dig, eller hvordan det mon føles at suse rundt på én, så er du altid velkommen til at booke en gratis prøvetur hos os. Book din prøvetur nemt og bekvemt online her og mærk på egen krop magien og fleksibiliteten, vores ladcykler tilbyder.

BLACK IRON HORSE i København - Høj kvalitet og god service

Når du abbonerer på ladcykler gennem os, er du garanteret professionel og kyndig vejledning samt kvalitetstjekkede og sikre ladcykler, som du trygt kan placere både børn, voksne og hunde i. Har du spørgsmål til vores cykler eller services, så kan du altid kontakte os på telefon 3331 3027 eller via e-mail på hello@blackironhorse.com. I vores flagship store, centralt placeret på Nørrebrogade 41, København, kan du booke en prøvetur når det passer dig. Vi ser frem til at hjælpe dig med at komme godt i gang med din nye ladcykel.
Scroll to Top