fbpx

Om os

Om BLACK IRON HORSE

Hos BLACK IRON HORSE kombinerer vi sikkerhed og godt håndværk med bæredygtighed.

Vores cykler er produceret og samlet i Danmark. Kassen er støbt af genanvendt plast. Fordi det skal være lettere at bevæge sig rundt med god samvittighed.

Med en cykel fra BLACK IRON HORSE kan du transportere dig selv, din familie og selv de tungeste varer med et minimum af anstrengelser – og dermed træffe et bæredygtigt valg uden at skulle give afkald på bekvemmelighed og æstetik.

Bæredygtighed, sikkerhed og dansk kvalitet

Vi bruger 100% genanvendt dansk plast til at skabe vores ladcykler. Alle BLACK IRON HORSE stel og lad bliver produceret i Danmark, lavet af lokale materialer sourcet primært i Nordeuropa. Vi er drevet af en oprigtig nysgerrighed på, hvordan vi kan sikre en bæredygtig produktion af cykler, så derfor fortsætter vi med at søge efter bæredygtige alternativer til konventionel cykelproduktion.
 
Vores cykler har vist sit værd gennem 25 år. Alle cykler færdigbygges fortsat med den største omhu og kærlighed til håndværket på vores værksted på Vesterbro.

Vores historie

Navnet Black Iron Horse er hentet fra 1700-tallets Vesterbro, hvor vi har vores værksted. Her blev gæstgiveriet “Sorte Hest” opført i 1771 og gav navn til området.

Det er også her, at smeden Lars Leikier udviklede den originale Sorte Jernhest ladyckel. Efter to års udvikling, kunne den innovative baghjulsstyrede ladcykel lanceres.Designet var unikt, da det ikke alene tillader cyklen at vende på en tallerken, men også er mere anvendeligt, fordi cyklens manøvredygtighed ikke svækkes af lasten – tværtimod.

I 2019 gentænkte vi den baghjulsstyrede cykel – og vi har ikke set os tilbage siden.

Scroll til toppen

Book en prøvekørsel

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.