fbpx

Om os

Om BLACK IRON HORSE

Hos BLACK IRON HORSE kombinerer vi sikkerhed og godt håndværk med mere bæredygtighed i alle vores ladcykler.

Vores cykler er produceret i Europa og samlet i Danmark. Kassen er støbt af genanvendt plast. Fordi det skal være lettere at bevæge sig rundt med god samvittighed.

Med en el-ladcykel fra BLACK IRON HORSE kan du transportere dig selv, din familie og selv de tungeste varer med et minimum af anstrengelser – Hver gang du hopper op på sadlen træffer du et bæredygtigt valg uden at skulle give afkald på bekvemmelighed og æstetik.

Find os på instagram, Facebook og Youtube for at få de nyeste oplysninger

Bæredygtighed, sikkerhed og dansk kvalitet

Vi bruger genanvendt dansk plast til at skabe vores ladcykler. Alle BLACK IRON HORSE stel produceres i Europa og monteres i DK. Vi er drevet af en oprigtig nysgerrighed på, hvordan vi kan sikre en bæredygtig produktion af ladcykler, så derfor fortsætter vi med at søge efter bæredygtige alternativer til konventionel ladcykel produktion.

Vores ladcykler har vist sit værd gennem 25 år. Alle ladcykler færdigbygges fortsat med den største omhu og kærlighed til håndværket på vores værksted i Kastrup.

Vores historie

Navnet Black Iron Horse er hentet fra 1700-tallets Vesterbro, som også var placeringen for vores første værksted. Her blev gæstgiveriet “Sorte Hest” opført i 1771 og gav navn til området.

Det er også her, at smeden Lars Leikier udviklede den originale Sorte Jernhest ladcykel. Efter to års udvikling, kunne den innovative baghjulsstyrede ladcykel lanceres. Designet var unikt, da det ikke alene tillader cyklen at vende på en tallerken, men også er mere anvendeligt, fordi ladcyklens manøvredygtighed ikke svækkes af lasten – tværtimod.

I 2019 gentænkte vi den baghjulsstyrede cykel – og vi har ikke set os tilbage siden.

Scroll to Top