fbpx

Persondata

Persondata hos BLACK IRON HORSE – www.blackironhorse.com

Hvad gør vi med dine personlige oplysninger (persondatapolitik) ?

Ved at benytte denne hjemmeside BLACK IRON HORSE accepterer du, at vi behandler dine personoplysninger i henhold til nedenstående datapolitik. BLACK IRON HORSE respekterer fuldt ud alle ønsker om hemmeligholdelse af personlige oplysninger, som afgives online, og vi er opmærksomme på behovet for hensigtsmæssig beskyttelse og forsvarlig behandling af alle personlige oplysninger, som vi modtager. Hvis du ikke kan acceptere datapolitikken, bedes du undlade at benytte denne hjemmeside.

Hvilke personoplysninger indsamler og behandler vi?
Som hovedregel kan du tilgå hjemmesiden uden at fortælle os, hvem du er, eller i øvrigt give personlige oplysninger om dig selv.
BLACK IRON HORSE har dog brug for visse personoplysninger for at kunne handle med dig og levere nyheder og andre tjenester til dig.

For at du kan indgå aftale med os, har vi brug for følgende oplysninger:

Navn
Adresse
Telefonnummer
E-mailadresse
CVR-nummer (Hvis du handler som virksomhed)

BLACK IRON HORSE indsamler og behandler oplysninger om dig, når du:

  • Foretager betaling af køb
  • Giver kontooplysninger i forbindelse med at du opretter eller foretager ændringer på din brugerkonto hos os med henblik på at benytte visse ydelser, f.eks. ved oprettelse af profil samt tilmelding til nyhedsbrevet.
  • Sender en forespørgsel, klage eller giver os feedback; eller
    i øvrigt giver personoplysninger til os via hjemmesiden eller på anden måde.
  • BLACK IRON HORSE indsamler kun de personoplysninger, der er nødvendige for at levere den ydelse, som du efterspørger. Personoplysningerne registreres og opbevares i fem år, hvorefter oplysningerne slettes. Når der indsamles personoplysninger via vores website, sikrer vi, at det altid sker ved afgivelse af dit udtrykkelige samtykke, således at du er informeret om præcis, hvilke oplysninger, der indsamles og hvorfor.

Vi samarbejder kun med databehandlere i EU eller i lande, der kan give dine oplysninger en tilstrækkelig beskyttelse.

BLACK IRON HORSE benytter clearhaus til håndtering af online køb og opbevarer ikke selv informationer om betalingsmidler fx kortnumre på betalingskort, bankkontonumre eller lignende.

Vi opbevarer ikke kundeoplysninger krypteret.

Vi transmitterer ikke kundeoplysninger krypteret.

Hvem videregiver vi personoplysninger til?
Personoplysninger afgivet på BLACK IRON HORSE videregives kun til:

  • Udvalgte og betroede tredjemænd, der kan benytte dine personoplysninger med henblik på at levere varer eller serviceydelser, som du har bestilt;
  • og forretningspartnere med henblik på at registrere og vedligeholde din brugerkonto.
  • BLACK IRON HORSE videregiver i øvrigt kun personoplysninger til andre, fx misbrugsregistre i henhold til gældende lov, hvis den pågældende kunde udøver misbrug eller svindel over for BLACK IRON HORSE.

Registrering af personoplysninger og personhenførbare oplysninger er nødvendig for at kunne analysere, hvordan brugerne anvender BLACK IRON HORSE via Google Analytics. For at kunne videreudvikle og forbedre BLACK IRON HORSE fører vi statistik over, hvordan brugerne anvender siderne. Statistikken anvendes udelukkende i opsummeret form, f.eks. til at se hvilke sider og browsere vores kunder anvender mest. BLACK IRON HORSE anvender endvidere Google Analytics til indsamling af besøgsstatistik og videregiver i den forbindelse IP-adresser til Google Analytics. Google kan videregive informationerne til tredjepart, hvor loven kræver dette, eller til tredjepart, som udfører opgaver for dem. Privatlivsvilkårene for Google Analytics accepteres ved besøg på BLACK IRON HORSE og fremgår af www.google.com/privacy.html. Bortset fra i ovenstående tilfælde, videregiver BLACK IRON HORSE ikke data om den enkelte kundes anvendelse af tjenesterne på BLACK IRON HORSE.

Som registreret hos BLACK IRON HORSE har du altid ret til at gøre indsigelse mod registreringen. Du har også ret til indsigt i, hvilke oplysninger, der er registreret om dig. Disse rettigheder har du efter Persondataloven og henvendelse i forbindelse hermed rettes til BLACK IRON HORSE via hello@blackironhorse.com.

Adgang til oplysninger
Du kan altid ændre i dine kontooplysninger, herunder angive, om du ønsker, at vi skal kontakte dig i forbindelse med tilbud på varer eller serviceydelser eller framelde dig nyhedsbrevet.

Du kan også få oplyst, hvilke oplysninger vi har registreret om dig. Hvis du ønsker at modtage en kopi af disse oplysninger, skal du skrive til os på adressen hello@blackironhorse.com.

Hvor lagres dine personoplysninger?
Personoplysningerne lagres på servere i Danmark. Nogle personoplysninger administreres af en tredjemand (databehandler), som opbevarer og behandler personoplysninger på BLACK IRON HORSEs vegne i henhold til denne datapolitik og den gældende lovgivning om beskyttelse af persondata.

Vi opbevarer kun personoplysningerne, så længe det er nødvendigt i forhold til de oplyste formål ovenfor.

Kontakt, ændring og opdatering af persondatapolitikken
BLACK IRON HORSE forpligter sig til løbende at opfylde lovgivningens krav til beskyttelse af privatlivets fred.

Du har ret til at få oplyst, hvilke oplysninger vi behandler om dig.
Hvis du mener, at oplysningerne er unøjagtige, har du ret til at få dem rettet. I nogle tilfælde har vi pligt til at slette dine persondata, hvis du beder om det. Det kan f.eks. være hvis dine data ikke længere er nødvendige i forhold til det formål, som vi skulle bruge dem til. Du kan også kontakte os, hvis du mener, at dine persondata bliver behandlet i strid med lovgivningen. Hvis du har spørgsmål eller kommentarer til vores datapolitik, eller til hvordan vi bruger dine personoplysninger, kan du kontakte os på hello@blackironhorse.com.

Scroll til toppen

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.