fbpx
black iron horse ladcykel

LADCykler

Hver eneste cykel er et produkt af vores mange års erfaringer og stræben efter at sikre forbrugeren de bedst tænkelige materialer i forhold til miljø, sikkerhed og kvalitet. Vi gør os særdeles umage for at producere markedets bedste cykler i alle henseender – også når det gælder vedligeholdelse.

PONY

Udviklet som en af de mest sikre, innovative og miljøvenlige el-ladcykler. Den passer perfekt til kørsel af hele af familien.

 • Pony 2 ladcykel

  PONY – 2

  Den perfekte ladcykel til sikker kørsel af to børn.
  Fås på abonnement fra 899,- om måneden
  Prøvekør cyklen gratis her.
  Opret abonnement her.

  52.999kr. Tilføj til kurv
 • pony - dog

  PONY – DOG

  Designet til dig som vil have din hund med overalt.

  Fås på abonnement fra 899,- om måneden.

  Prøvekør cyklen gratis her

  Opret abonnement her.

  52.999kr. Tilføj til kurv
 • pony - family

  PONY – FAMILY

  Vores mest fleksibel PONY. Passer til større børn, voksne og dyr.
  Fås på abonnement fra 899,- om måneden
  Prøvekør cyklen gratis her.
  Opret abonnement her.

  52.999kr. Tilføj til kurv

POLLY

Vores største el-ladcykel med plads til op til 6 børn, og masser af last. 

 • POLLY – 2

  Perfekt til to børn og fragt af ting.

  Fås på abonnement fra 999,- om måneden.
  Prøvekør cyklen gratis her.
  Opret abonnement her.

  57.499kr. Tilføj til kurv
 • POLLY – 4

  Skabt til fragt af fire børn og masser af andet last!
  Fås på abonnement fra 999,- om måneden.
  Prøvekør cyklen gratis her.
  Opret abonnement her.

  59.699kr. Tilføj til kurv
 • POLLY – 6

  Ideal for kørsel af seks børn samt tung last.
  Fås på abonnement fra 999,- om måneden.
  Prøvekør cyklen gratis her.
  Opret abonnement her.

  60.999kr. Tilføj til kurv
 • Dog in box of BLACK IRON HORSE Polly cargo bike

  POLLY – DOG

  Masser af plads til dig som vil fragte en større hund.
  Fås på abonnement fra 999,- om måneden.
  Prøvekør cyklen gratis her.
  Opret abonnement her.

  57.499kr. Tilføj til kurv
 • POLLY – FAMILY

  Den perfekte ladcykel til fleksible behov og den store familie.

  Fås på abonnement fra 999,- om måneden
  Prøvekør cyklen gratis her.
  Opret abonnement her.

  57.499kr. Tilføj til kurv

IBEX

Vores mest kompakte el-ladcykel med ekstra affjedring og forhjulstyrring.

OX

Designet til dig, som skal fragte tung last sikkert og hurtigt. 

El ladcykler

Hos BLACK IRON HORSE ved vi, at krav til ladcykler varierer bredt. Derfor finder du her på siden forskellige modeller, der imødekommer behov hos alt fra børnefamilier, hundeejere, mindre virksomheder og dig, som elsker ladcyklens alsidighed og praktiske egenskaber. Udforsk vores kompakte, såvel som meget rummelige modeller, der kan transportere alt fra to til seks personer, maskiner, værktøj, hunde og meget mere. En el-ladcykel er det ideelle valg til dig, som ønsker en sikker, bæredygtig og innovativ måde at komme rundt på. Opgrader din livsstil allerede i dag med en robust og funktionel ladcykel fra BLACK IRON HORSE eller tilfredsstil din nysgerrighed med en gratis prøvetur.

Vælg mellem forskellige typer ladcykler

Hos BLACK IRON HORSE forstår vi, at der stilles forskellige krav til ladcykler alt efter, hvad dine behov er. Derfor producerer vi ladcykler, der egner sig til både børnefamilier, hundeejere, virksomhedsdrivende, eller dig som elsker fleksibiliteten ved at kunne transportere ting eller venner rundt på egen hånd.

PONY | Den kompakte men kraftfulde ladcykel

PONY er en glimrende model til dig, som ønsker en kompakt og fleksibel ladcykel. Du kan både finde PONY-ladcykler, der passer til to mindre børn, to større børn eller en voksen, samt en model der er designet til hunde med dens indbyggede hundekrog samt let tilgængelig dør. Du kan tilvælge muligheder såsom Panorama Kaleche, der giver fuldt udsyn eller en komfortabel bundmadras. Sikkerheden er i top med PONY-ladcyklerne, da de er udstyret med sikkerhedsseler.

POLLY | Til den store familie, meget last eller børneinstitutioner

I POLLY-serien finder du ladcykler med plads til 2, 3, 4 eller 6 børn samt ladcykler til hunde eller til meget last. POLLY-modellerne byder på større og mere rummelige ladcykler til dig, der ønsker god benplads eller mulighed for mere afsætningsplads. 

IBEX | Vores nye model

Vores IBEX-ladcykel er en kompakt model med behagelig affjedring, der adskiller sig fra vores andre ladcykler ved at være forhjulsstyret, hvilket giver dig en enestående manøvredygtighed i fart. IBEX’ smarte størrelse gør den ideel til bykørsel og god på landevejen.

OX | Til fragt af større genstande

OX-modellerne henvender sig til dig, som ønsker at holde din last sikker, så du kan forlade cyklerne og tingene uden opsyn. Med en robust aluminiumskasse og et aflåseligt låg er OX perfekt til at holde ejendele såsom maskiner og værktøj sikre hele dagen. 

Vores OX – MULTI er til dig, der har behov for at transportere fx større genstande eller græsslåmaskine. Der medfølger rampe, så du ikke skal løfte godset fra jorden.

Hvad er fordelene ved en el-ladcykel?

El-ladcykler er et miljøvenligt alternativ til biler, da de reducerer din CO2-udledning og er mere omkostningseffektive end biler. I byen er en el-ladcykel perfekt, da du undgår parkeringsproblemer og opnår en større mobilitet. En el-ladcykel er også en økonomisk fornuftig investering sammenlignet med biler og er med til at booste din sundhed, da du er mere tilbøjelig til at hoppe på ladcyklen, når den har en elmotor.

BLACK IRON HORSE | Sikkerhed, bæredygtighed og innovativt design

Når du vælger en BLACK IRON HORSE-ladcykel, vælger du ikke kun et transportmiddel, men en livsstil. Vores mission har været det samme i 25 år – at levere ladcykler af den højeste kvalitet med fokus på bæredygtighed, sikkerhed og funktionalitet. Udover at du bidrager til den grønne omstilling ved at vælge en el-ladcykel, så er vores cykler støbt af genanvendt plast, stellet er produceret i Europa og monteret i Danmark. På den måde kan du cykle rundt med god samvittighed. 

Book en gratis prøvetur

Book en gratis prøvetur allerede i dag og oplev selv glæden ved vores gennemtænkte ladcykler. Har du spørgsmål til vores cykler, eller ønsker du kyndig vejledning, så kan du altid kontakte os på telefon 3331 3027 eller via e-mail på hello@blackironhorse.com. Centralt placeret på Nørrebrogade 41, København, finder du vores flagship store hvor du kan booke en prøvetur når det passer dig. Vælg en BLACK IRON HORSE og mærk selv kraften ved en kvalitetsrig ladcykel.
Scroll to Top