fbpx

Forretningsbetingelser

Handelsbetingelser hos BLACK IRON HORSE – www.BLACK IRON HORSE

Generelle oplysninger

BLACK IRON HORSE A/S
Skøjtevej 11
2770 Kastrup
CVR nr.: 40135103
Telefon: 33313027
Email: hello@blackironhorse.com

For at handle på blackironhorse.com skal du enten være fyldt 18 år, eller have juridisk ret til at indgå et køb, for eksempel i form af accept fra din værge. Betingelserne herunder gælder i det tilfælde, hvor der ikke er indgået andre skriftlige aftaler mellem køber og blackironhorse.com.

Priser

Hos BLACK IRON HORSE tager vi forbehold for eventuelle fejl i vores angivne priser. Endvidere forbeholder vi os ret til at ændre i priserne uden forudgående samtykke. Der tages forbehold for udsolgte varer.

Betaling

BLACK IRON HORSE modtager betaling med VISA-Dankort, VISA, Bankoverførsel samt igennem SparExpres plug-in på vores hjemmeside. Alle beløb er i DKK. Danske kroner og incl. moms. Der tages forbehold for prisfejl og udsolgte/udgåede varer.

Levering

BLACK IRON HORSE tilstræber at afsende ordre indgået og betalt inden for 1-7 hverdage. Bemærk at dette gælder lagervarer ! Kontakt os for specifikke produkter og.
Vi sender til hele Danmark. Fragtpriser fra 25 kr. Varer vil blive leveret på leveringsadressen, der angives ved bestillingen.
Vi leverer også til udlandet ved forudbetaling.

For visse varer gælder særlige leveringsvilkår. Betingelserne vil fremgå specifikt forud for køb af disse varer.

Risikoen for varerne:
Risikoen for varer købt af blackironhorse.com overgår til dig som forbruger, når varen er modtaget og/eller udleveret af fragtmanden.

Reklamationsret

Der gives 2 års reklamationsret i henhold til købeloven. Vores reklamationsret gælder for fejl i materiale og/eller fabrikation. Du kan få varen repareret, ombyttet, pengene retur eller afslag i prisen, afhængig af den konkrete situation. Reklamationen gælder ikke fejl eller skader begået ved forkert håndtering af produktet/ydelsen. Du skal reklamere i ‘rimelig tid’ efter du har opdaget manglen/fejlen. BLACK IRON HORSE vil dække returneringsomkostninger i et rimeligt omfang.

Ved returnering, reklamationer og benyttelse af fortrydelsesretten sendes til:
BLACK IRON HORSE
Skøjtevej 11
2770 Kastrup
Der modtages ikke forsendelser pr. efterkrav.

Refusion

Hvis der er tale om refusion, bedes du medsende bankoplysninger i form af regnr og kontonr, så det aftalte beløb kan overføres. Disse oplysninger kan uden risiko oplyses pr. mail eller anden elektronisk form, da det ikke er følsomme oplysninger og kun vil blive anvendt til vores opfyldelse af refusionen.

Fortrydelsesret

Der gives 14 dages fuld returret på varer købt i vores webshop.
Perioden regnes fra den dag;

 • Hvor du modtager ordren.
 • Får den sidste vare i fysisk besiddelse, når det drejer sig om en aftale om flere forskellige varer, bestilt i én ordre, men leveres enkeltvis eller af flere omgange.
 • Får det sidste parti, eller sidste del i fysisk besiddelse, når det drejer sig om aftale af levering af varer der består af flere partier/dele.
 • Den første vare i fysisk besiddelse, når det drejer sig om regelmæssig levering af varer over en bestemt periode.

Returneringsomkostninger skal du selv afholde.
Fortrydelse skal anmeldes til os senest 14 efter købet og fra fortrydelsen skal I senest 14 dage efter returnere forsendelsen. Meddelelsen skal gives pr. mail på hello@blackironhorse.com. I meddelelsen skal du gøre tydeligt opmærksom på, at du ønsker at benytte din fortrydelsesret. Ønsker du at sende varen retur til os, skal du udfylde den vedlagte Returseddel og sende varen til:

BLACK IRON HORSE
Skøjtevej 11
2770 Kastrup
DANMARK

Du kan ikke fortryde ved blot at nægte modtagelse af varen, uden samtidig at give tydelig meddelelse herom.

Erhvervskunder
For erhvervskunder er der ingen fortrydelsesret, medmindre andet skriftligt er aftalt. Som erhvervskunder betragtes private virksomheder, offentlige institutioner, foreninger, fonde og selvejende institutioner.

Varer undtaget fortrydelsesretten

Følgende varetyper indgår ikke i fortrydelsesretten:

 • Varer, som er fremstillet efter forbrugerens specifikationer eller har fået et tydeligt personligt præg.
 • Varer, der grundet sin art bliver uløseligt blandet sammen med andre ved levering.
 • Varer, hvor plomberingen er brudt.
 • Udførte ikke-finansielle tjenesteydelser, hvis levering af tjenesteydelsen er påbegyndt med forbrugerens forudgående udtrykkelige samtykke og anerkendelse af, at fortrydelsesretten ophører, når tjenesteydelsen er fuldt udført.
 • Levering af digitalt indhold, som ikke leveres på et fysisk medium, hvis udførelsen er påbegyndt med forbrugerens forudgående udtrykkelige samtykke og anerkendelse heraf, at vedkommende dermed mister sin fortrydelsesret.
 • Aviser, tidsskrifter eller magasiner dog undtaget abonnementsaftaler for sådanne publikationer
 • Aftaler indgået på offentlig auktion.
 • Varer, der forringes eller forældes hurtigt.

Hvis du fortryder dit køb, tilbagebetaler vi det beløb du har indbetalt til os. I tilfælde af en værdiforringelse, som du hæfter for, fratrækkes denne købsbeløbet.

Returnering

Du skal sende din ordre retur uden unødig forsinkelse og senest 14 dage efter, at du har gjort brug af din fortrydelsesret. Du skal afholde de direkte udgifter i forbindelse med returnering. Ved returnering er du ansvarlig for, at varen er pakket ordentligt ind. Du skal vedlægge en kopi af ordrebekræftelsen. Ekspeditionen går hurtigere, hvis du ligeledes udfylder og vedlægger vores Fortrydelsesformular.
Du bærer risikoen for varen fra tidspunktet for varens levering og til, vi har modtaget den retur.
Vi modtager ikke pakker sendt pr. efterkrav.

Varens stand ved returnering

Du hæfter kun for eventuel forringelse af varens værdi, som skyldes anden håndtering, end hvad der er nødvendigt for at fastslå varens art, egenskaber og den måde, hvorpå den fungerer. Du kan med andre ord prøve varen, som hvis du prøvede den i en fysisk butik.

Hvis varen er prøvet udover, det ovenfor beskrevet, betragtes den som brugt. Hvilket betyder, at du ved fortrydelse af købet kun får en del eller intet af købsbeløbet retur, afhængig af varens handelsmæssige værdi på modtagelsestidspunktet – af returneringen. For at modtage hele købsbeløbet retur må du altså afprøve varen uden egentlig at tage den i brug.

Tilbagebetaling

Fortryder du dit køb, får du naturligvis det beløb du har indbetalt til os retur.
I tilfælde af en værdiforringelse, som du hæfter for, fratrækkes denne købsbeløbet.
Ved anvendelse af fortrydelsesretten, refunderes alle betalinger modtaget fra dig, herunder leveringsomkostninger (undtaget ekstra omkostninger som følge af dit valg af en anden leveringsform end den billigste form for standardlevering, som vi tilbyder), uden unødig forsinkelse og senest 14 dage fra den dato, hvor vi har modtaget meddelelse om din beslutning om at gøre brug af fortrydelsesretten. Tilbagebetaling gennemføres med samme betalingsmiddel, som du benyttede ved den oprindelige transaktion, medmindre du udtrykkeligt har indvilget i noget andet.
Vi kan tilbageholde beløbsrefunderingen, indtil vi har modtaget varen retur.

Serviceeftersyn

Alle cykler skal løbende til service, hvor de skal efterspændes (herunder også eger), gennemtjekkes og smøres. Første servicebesøg skal ske senest 2 måneder efter levering og herefter efter behov. Cyklens første serviceeftersyn skal altid som minimum omfatte efterspænding af eger, efterspænding og smøring af krank (gælder ikke ved centermotor), lejer, samt smøring og justering af begge kæder, gear og bremser.

Der ydes garanti, hvis cyklen er blevet serviceret inden for de første 3 måneder / 250 kørte kilometer efter modtagelse/købsdato. Dette er et ufravigeligt krav, så husk altid at gemme dokumentation for disse service, også hvis de er udført af BLACK IRON HORSE. Udgiften til dette første og obligatoriske servicebesøg er ikke inklusive i prisen. Det er ikke et krav, at det første obligatoriske service udføres af BLACK IRON HORSE. Det er helt valgfrit for køber af cyklen, hvem der laver service på ladcyklen og hvor det laves. Det er et krav, at det er en uddannet fagperson der udfører alle service.

Garanti

Købelovens almindelige reklamationsret (2 år) er gældende, dog ikke på sliddele (se nedenfor). Garantien gælder også batteriet dog ikke ved gensalg og/eller overdragelse til 3. mand, og ikke hvis batteriet er forkert behandlet og/eller forkert opladet over tid. Garantiperioden er fra den dag cyklen leveres/overdrages til kunden og gælder kun hvis det obligatoriske serviceeftersyn inden for de første 3 måneder / 250 kørte km er overholdt (se ovenfor).

Garanti gælder IKKE ved følgende forhold og slid-dele:

 • Manglende vedligeholdelse/service af produktet
 • Forkert eller uforsvarlig brug af produktet
 • Overstigning af maksimal lasteevne i henhold til produktspecifikationerne
 • Ukyndig service, udskiftning eller ombygning af produktet
 • Skader som følge af ulykke eller force majeure
 • Beskadigede eller flade dæk
 • Kæder
 • Rust
 • Gear, krank og bremsekabler
 • Justering af hjul og eger
 • Eger
 • Låse og nøgler

Til hver cykel medfølger et låsebevis, der benyttes af købers forsikringsselskab i tilfælde af tyveri.

Klagemuligheder – oversigt og links:

Har du en klage over et produkt, købt hos www.blackironhorse.com kan der sendes en klage til:
Konkurrence- og Forbrugerstyrelsens Center for Klageløsning
Carl Jacobsens Vej 35
2500 Valby
WEB : www.forbrug.dk

Hvis du er forbruger med bopæl i et andet EU-land, kan du angive din klage i EU Kommissionens online klageplatform.
Platformen findes her: http://ec.europa.eu/consumers/odr/
Angiver du en klage her, skal du oplyse vores E-mail adresse: hello@blackironhorse.com

Scroll to Top