fbpx

Tilbehør til ladcykler

Her på siden finder du funktionelt tilbehør til din ladcykel. Vores sortiment af tilbehør byder blandt andet på forskellige typer kalecher, kædeskærme, sæder og sikkerhedsudstyr som seler til mindre børn. Opgrader din ladcykel med lige præcis det tilbehør, som opfylder dine krav.

udstyr

Lad og indretning

Kalecher til forskellige behov

I vores udvalg af tilbehør til ladcykler finder du blandt andet panorama-kaleche med høj UV-modstand, som giver passagererne frit udsyn til alle sider. Dette kan forbedre cykeloplevelsen, og du får bedre overblik over, hvad der sker i vognen. Du finder også flade kalecher, som er nyttige til at beskytte mod vind og vejr, når du transporterer ting i din ladcykel, eller når den står parkeret i længere tid.

Børnesæder til de helt små

Skru op for sikkerheden med børneindsatser til de helt små. Indsatserne i vores sortiment passer til børn på 0-9 måneder samt 7-18 måneder. De produceres i sort vandafvisende samt hurtigtørrende stof, er foret med blødt skum og leveres med en 3-punkts-sele og montage-kit.

Sæder og kædeskærme

Skal der skrues op for komforten, eller være plads til at venner kan hoppe med i vognen? Så kan du investere i vores bænkehynde, som gør sædet blødt og behageligt at sidde på, eller installere vores populære legekammeratssæde, som er et hjørnesæde, der leveres med en 3-punkts-sele. Ønsker du at beskytte kæden på din cykel og forlænge dens levetid, kan du med fordel montere vores kædeskærm, der passer til alle vores forskellige ladcykler.

Find det perfekte tilbehør til din ladcykel

Er du i tvivl om hvilket tilbehør, der opfylder dine krav, eller har du spørgsmål til vores produkter eller services, så er du altid velkommen til at kontakte os på telefon 3331 3027 eller via e-mail på hello@blackironhorse.com. Vi ser frem til at hjælpe dig med at skabe den perfekte ladcykel til din livsstil. 

Scroll to Top