fbpx

THE PONY URBAN CARGO

42.995,00 DKK44.490,00 DKK

Ryd

Hvorfor vælge THE PONY URBAN CARGO?

Denne cykel er skabt til at transportere lettere varer i byen på en bæredygtig måde. Hvad end det er drikkevarer, catering eller værktøj, der skal fragtes. I stedet for sæder er kassen udstyret med en flad bund, der giver rigeligt med plads til varer og en flad kaleche, der sikrer beskyttelse af det der fragtes.
Samtidig har cyklen den unikke baghjulsstyring, som kendetegner cykler fra BLACK IRON HORSE. Baghjulsstyring er skabt til bykørsel. Med baghjulsstyring vender cyklen bedre end nogen anden cykel, da cyklen kan vende om sin egen akse. Når der drejes på styret, kræver det minimal indsats, hvilket gør det nemt at styre cyklen. Det sikrer en stabil kørsel, selv med tung last.

Med en bredde på 88 centimeter, er cyklen blandt de smalleste ladcykler på markedet. Det er en fordel, når der skal overhales på cykelstien, eller når cyklen skal parkeres i gården/skuret.

Baghjulsstyring giver også den fordel, at når der ikke skal drejes på forhjulene, vil cyklen blive endnu mere stabil, i takt med at vægten på ladet øges. Det vil dermed være en rar og tryg fornemmelse, når børnene eller varer opholder sig i laddet.

Bæredygtig profil og reklame
THE PONY URBAN CARGO vil være med til at styrke virksomheders bæredygtige DNA, da alle vores cykler er designet, produceret og monteret i Danmark. Vi henter størstedelen af vores materialer lokalt, og kun de bedste kan blive en del af vores cykler. Det er en prioritet for os at producerer så tæt på vores kunder som muligt – og ikke som mange af vores konkurrenter i fjernøsten. Stålet kommer fra Tyskland, Finland, Sverige eller Norge, stellene svejses i Skive, vores lad smeltes og støbes af 100 % genanvendt plast, der tidligere har været anvendt i Danmark.

THE PONY URBAN CARGO vil altså fungere som en oplagt bæredygtig reklamesøjle for ethvert brand med en bæredygtig dagsorden.

Kvalitet og teknik
Vi holder fast i, at producere vores cykler i Danmark. Hver eneste cykel har dermed været gennem vores hænder, og vi har sikret, at alt er, lige som det skal være.

Vores cykler har været lavet af præcisionsstålrør i 25 år, og det fortsætter vi med. Vi ved, at stål holder, for de første cykler vi lavede i midten af 90’erne letter stadig transporten for børnefamilier og erhvervsdrivende.

THE PONY URBAN CARGO kommer med, hvad vi mener, er markedets bedste elmotor: Shimano E6100. Motoren er en centermotor, hvilket betyder større stabilitet og bedre trækkraft.
Med motoren har vi dog måtte gå på kompromis med den lokale produktion, da Shimano producerer deres motorer i Japan. Og det har vi gjort af en grund. Vi er overbeviste om, at Shimano systemet – lige fra motor, over gear til bremser – er den bedste løsning.
Shimano systemet kan indstilles på tre niveauer, som bestemmer hvor meget motoren hjælper dig. Motoren yder 60 NM – hvilket vi garanterer, vil give en fantastisk køreoplevelse.
Det hele styres fra et flot display, hvor man bl.a. kan følge hastighed, gear og batteriets rækkevidde.

Det elektroniske gearskifte er koblet op på motoren og gearskiftet klares nemt via to små knapper ved siden af håndtaget. Og for at gøre det rigtigt simpelt, skifter cyklen automatisk ned til 1. gear, når cyklen standser (f.eks. ved et lyskryds).

THE PONY URBAN CARGO kommer med to integrerede forlygter samt en baglygte. Alle lygter er koblet direkte til vores Shimano system, og tænder ved et simpelt tryk på en knap.
Forlygterne er fra Axa, og lyser med 20 lux. De kan dermed lyse 40 meter fremad og kan ses på en afstand af 2.500 meter. Baglygten sidder diskret i afslutningen af overrøret, og er fra tyske Busch & Müller. Det er den mindste lygte, som er godkendt til brug på veje og lyser på trods af sin størrelse helt utroligt.

Tilpasset til jeres behov
Vi er altid åben for dialog og tager gerne en snak om specialønsker til cyklerne. Som et mindre lokalt firma har vi muligheden for netop at være lydhør og tilpasse cyklerne. Vi arbejder hver dag på at finde de bedste løsninger for et bedre miljø og en bæredygtig fremtid – også for andre virksomheder. Vi har bl.a. leveret og bygget erhvervs- og specialcykler til HOFOR og Rema1000. Kontakt os, hvis I har en god idé eller specielle ønsker til jeres næste erhvervscykel.

Tilbehør (inklusiv)

 • 5 indvendige gear
 • Shimano motor og elektronisk gearskifte
 • Shimano batteri (418Wh, 11,6Ah) med lås
 • Alu bund i kassen
 • Integreret lys som er koblet op på vores Shimano system.
 • Lås, skærme og ringeklokke
 • Dobbeltbundede fælge
 • Punkterhæmmende dæk fra Schwalbe
 • Mekaniske skivebremser og parkeringsbremse

Features

 • Drejer på baghjulet
 • Cyklen skifter automatisk til 1. Gear ved stop
 • Lad i genanvendt plast med dobbeltbænk
 • Indbygget trin til indstigning i lad
 • Justerbar sadelpind
 • Hydraulisk styrdæmper
 • Lyset tændes ved tryk på en knap

Tekniske specifikationer

Vægt

Stel: 16 kg
Lad: 12 kg

Farve

Ladcyklen kommer som standard i sort, men der kan tilkøbes grøn og gul farve på stellet. Ved spørgsmål, kontakt os eller din lokale forhandler.

Mål

Bredde: 86,5 cm
Længde: 202 cm

Kapacitet

150 kg + fører (max. 130 kg)

Stel og gaffel

Udført i præcisionsstål, primet og med slagfast pulverlakering

Lad

Genanvendt plast.
Indvendige mål (cm): 89 x 66

Kaleche

Flad kaleche udført i kvalitets materialer – syet i Danmark

Hjul

20″ hjul med dobbeltbundede fælge monteret med punkterhæmmende dæk fra Schwalbe.

Lygter

Forlygter: Axa Compactline 20 E-bike
Baglygter: Busch & Müller µ E

Elektrisk system

Motor: Shimano Steps E6100 (60 NM / 250 W)
Display: Shimano Steps SC-E6100
Batteri: Shimano Steps 418Wh (36V, 11.6Ah)

Gear

Elektroniske gearskiftere: Shimano Steps DI2 SW-E6010
Nav: Shimano Steps DI2 Indvendigt 5-gear

Bremser

Forhjul: Mekaniske Shimano skivebremser m/parkeringsbremse
Baghjul: Mekaniske Shimano skivebremser

Mulighed for tilkøb af hydrauliske bremser fra Tektro.

Scroll til toppen

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.