fbpx

Cyklerne

Hver eneste cykel er et produkt af vores mange års erfaringer og stræben efter at sikre forbrugeren de bedst tænkelige materialer i forhold til miljø, sikkerhed og kvalitet. Vi gør os særdeles umage for at producere markedets bedste cykler i alle henseender – også når det gælder vedligeholdelse.

6 modeller

Vores gentænkning af den baghjulsstyrede ladcykel. Vi har brugt alle vores erfaringer, til at skabe den ultimative storby ladcykel. Cyklen er produceret med fokus på bæredygtighed og med markedets bedste elmotor.

Har du brug for at komme let rundt med dine varer, så er denne model det rigtige for dig. I stedet for  sæder er kassen udstyret med flad bund og en flad kaleche. 

Vi har udviklet denne cykel til varetransport. Cyklen er meget stabil og kommer med to forskellige lasteevner: 150 kg ud over føreren og 250 kg ud over føreren. Kassen fås i forskellige udformninger, der kan tilpasses dit behov.

THE OX – 6 er cyklen der kan rumme op til 6 børn. Eller en blanding af børn og voksne. Praktisk til den store familie eller vuggestuer og børnehaver. God til sjove oplevelser sammen.

Vores oprindelige ladcykel med baghjulsstyring. Cyklen har vist sit værd gennem 25 år og kan ses overalt i København. Det er måske den stærkeste og mest rummelige ladcykel på markedet.

Ladcyklen der kan ombygges til netop det formål og behov der ønskes. Inkl. 2 forlygter og 1 baglygte samt fuld SHIMANO system.

Fordele ved black iron horse

Cyklerne er designet, fremstillet og bygget i Danmark af bæredygtige materialer.

Det unikke styresystem gør BLACK IRON HORSE til den perfekte ladcykel til storbyen.

Cyklerne drejer på baghjulet og har meget lille venderadius. Du slipper derfor selv at løfte på den ved hvert eneste lyskryds.

Styresystemet gør cyklen meget let at dreje – også for bedsteforældrene.

Meget rummelig, selvom cyklen er blandt de smalleste på markedet.

Ekstrem stabil – selv under tung last.

Markedets måske bedste motor: Shimano Steps 6100.

Nærmest uopslidelig. Cykler, vi solgte i 1998, letter den dag i dag stadig transporten for børnefamilier, erhvervsdrivende og andre.

Scroll til toppen

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.