fbpx

Cyklerne

Hver eneste cykel er et produkt af vores mange års erfaringer og stræben efter at sikre forbrugeren de bedst tænkelige materialer i forhold til miljø, sikkerhed og kvalitet. Vi gør os særdeles umage for at producere markedets bedste cykler i alle henseender – også når det gælder vedligeholdelse.

3 modeller

Vores gentænkning af den baghjulsstyrede ladcykel. Vi har brugt alle vores erfaringer, til at skabe den ultimative storby ladcykel. Cyklen er produceret med fokus på bæredygtighed og med markedets bedste elmotor.

Vores oprindelige ladcykel med baghjulsstyring. Cyklen har vist sit værd gennem 25 år og kan ses overalt i København. Det er måske den stærkeste og mest rummelige ladcykel på markedet.

Lars Leikiers ikoniske cykel med den oprejste kørestilling og det stilrene design. Cyklen er med den unikke forgaffel inspireret af motorcykler fra 1950’erne. Stellet bliver stadig håndlavet på vores værksted på Vesterbro.

Fordele ved black iron horse

Cyklen er designet, fremstillet og bygget i Danmark af bæredygtige materialer.

Det unikke styresystem gør Black Iron Horse til den perfekte ladcykel til storbyen.

Cyklen drejer på baghjulet og har meget lille venderadius. Du slipper derfor selv at løfte på den ved hvert eneste lyskryds,

Styresystemet gør cyklen meget let at dreje – også for bedsteforældrene.

Meget rummelig, selvom cyklen er blandt de smalleste på markedet.

Ekstrem stabil – selv under tung last.

Markedets måske bedste motor: Shimano Steps 6100.

Nærmest uopslidelig. Cykler, vi solgte i 1998, letter den dag i dag stadig transporten for børnefamilier, erhvervsdrivende og andre.

Scroll til toppen

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.